بهترین روش برای بالابردن سرعت سایت وردپرسی
امتیاز صفحه: از این رسانه برای نمایش سرعت سایت به صورت درصدی بر اساس الگوریتم های گوگل استفاده می شود که نشان دهنده سرعت سایت شما است. این میانگین دارای همان طبقه بندی رنگ های بالا است و هر چه درصد بیشتر باشد سبزتر است و هر چه درصد کمتر باشد قرمزتر خواهد بود. ضمناً این امتیاز بر اساس حروف الفبای انگلیسی از A تا F طبقه بندی می شود و بر اساس درصد نهایی که مشخص می شود یکی از این حروف نمایش داده می شود که حرف A به معنای نمره بالا است.
YSlow Score: از این گزینه برای نشان دادن میانگین بهینه بودن سایت بر اساس سطح بهینه فایل ها نیز استفاده می شود و در این طبقه بندی از الگوریتم های یاهو استفاده شده است. با این طبقه بندی می توانید متوجه شوید که کدام یک از فایل های سایت شما باعث کاهش سرعت سایت در وردپرس شده است و با کمک این ستون می توانید فایل های حجیمی که باعث بارگذاری سایت می شوند را شناسایی کنید.
در سمت راست ستون دیگری به نام جزئیات صفحه وجود دارد. این ستون آمار مربوط به زمان بارگذاری صفحه، اندازه صفحه و تعداد درخواست های بارگذاری صفحه ارسال شده را نشان می دهد که اگر بخواهم توضیح بدهم به شرح زیر است.
Full Load Time: از این قسمت می توانید زمان بارگذاری سایت را بر حسب ثانیه ببینید. این زمان از لحظه ای که سرور سایت به درخواست مرورگر کاربر برای بارگذاری صفحه پاسخ می دهد بالا بردن سرعت لود سایت وردپرس شروع می شود و تا زمانی که همه فایل ها در مرورگر کاربر بارگذاری نشده باشند ادامه می یابد. از این گذشته، مدت زمان بارگذاری سایت به عنوان زمان بارگذاری سایت به حساب می آید.
حجم کل صفحه: بر اساس پارامترهای تعیین شده در سایت، این گزینه حجم تمامی فایل های آپلود شده را خلاصه می کند و در نهایت میزان حجم و ترافیک صفحه ای که انتخاب کرده اید بر اساس مگابایت مصرف می شود.
Requests: در نهایت این گزینه تعداد درخواست های HTTP که برای بارگذاری صفحه به سرور ارسال شده است را نشان می دهد. آن را کوچکتر کنید و فایل های قابل قرار دادن را در کنار هم قرار دهید تا سایت سریعتر و بهتر بارگذاری شود.
اکنون که با هر یک از پارامترهای GTmetrix برای تست سرعت سایت آشنا شدید، در ادامه به معرفی هر یک از پارامترها و راه حل هایی می پردازم که می توانید برای بهینه سازی سایت با gtmetrix از آنها استفاده کنید. هر کدام از این پارامترها یک موضوع دقیق دارند که باید آن را به طور کلی در سایت خود ارزیابی کنید و برای بهبود سرعت سایت وردپرس خود از هر کدام امتیاز بالایی بگیرید.
آموزش بهینه سازی سایت با gtmetrix
خوب، اکنون که تست سرعت سایت خود را اجرا کرده اید و نتایج برای هر پارامتر نمایش داده می شود، اکنون زمان آن است که هر پارامتر را بررسی کنید و ببینید دقیقاً چه چیزی را نشان می دهد و سپس شروع به بهینه سازی آن پارامتر کنید. در زیر هر یک از پارامترها را در ستون های PageSpeed، Yslow، Waterfall، Times و History به صورت دسته بندی شده ارائه خواهم کرد.
بهینه سازی سرعت صفحه سایت با gtmetrix
این ستون مربوط به تجزیه و تحلیل سرعت سایت در GTMetrix است که برای هر پارامتری که می تواند به سرعت سایت کمک کند بررسی می شود و اگر هر کدام از این پارامترها سبز باشد به شما امتیاز داده می شود یعنی قابل قبول است. اما اگر نتایج پارامتر این ستون نارنجی، قرمز یا خاکستری است، باید آن را بهبود دهید.
بهینه سازی ترتیب سبک ها و اسکریپت ها: از این گزینه برای بهینه سازی فایل های سبک و اسکریپت هایی که به طور دائم در سایت وارد شده و استفاده می شوند استفاده می شود. در این پارامتر بهینه بودن کدهای CSS و JS استفاده شده در سایت نشان داده می شود که برای بهبود این پارامتر ابتدا باید ببینید امتیاز کافی دارید یا خیر. اگر نتیجه خوبی نداشتید با کلیک روی این پارامتر آدرس فایل ها به شما نمایش داده می شود و با مراجعه به این فایل ها می توانید آنها را بهینه کنید.
Image Optimization: این گزینه برای بهینه سازی تصاویر در سایت می باشد، در صورتی که حجم و اندازه تصاویر کمتر از استاندارد در نظر گرفته شده برای وب باشد، از شما خواسته می شود تا آنها را بهبود ببخشید. آدرس هر تصویری که بهینه نیست و نیاز به بهینه سازی دارد در اینجا نشان داده می شود و می توانید با ویرایش تصویر سایز آن را کاهش دهید. همچنین به شما گفته می شود که با ویرایش چقدر می توان این تصویر را بهینه کرد که می توان تصویر بهینه شده را نیز دانلود کرد و کافیست روی گزینه نسخه بهینه شده که در کنار آدرس هر تصویر است کلیک کنید تا نسخه بهینه شده تصویر را دریافت کنید. برای بهبود این پارامتر می توانید از مقاله آموزش بهینه سازی تصاویر در وردپرس استفاده کنید.
Specify cache validator : در این پارامتر فایل هایی به شما نشان داده می شود که به درستی cache نشده یا قابل کش نیستند و با بررسی هر فایل می توانید وضعیت کش آنها را مشخص کنید. برای بهبودبهبود این پارامتر با افزودن کد زیر در فایل htaccess امکان پذیر خواهد بود. را وارد کنید و ذخیره کنید.